Rust in je hoofd, energie in je lijf

Teveel ballen

Je hebt een goede baan, een relatie, misschien wel kids. Je bent aan het knallen. Naar de buitenwereld toe lijkt alles top te gaan. Maar er knaagt iets. Je bent zo vaak onrustig, gespannen. Want je wilt zoveel! Héul veel ballen in de lucht.

Wanneer je relatie een bedrijf begint te worden, je werk een machine, en je lichaam een pudding, is het tijd voor actie!

Want wie gaat het anders doen? Hoop je op betere tijden? Misschien, maar meestal komen die niet vanzelf. Denk maar na, dit huidige hectische leven is toch ook een opstapeling van keuzes die JIJ hebt gemaakt? Dat moet dus omgedraaid gaan worden. Maar hoe?

Schrijf je in voor de 3 maandenboost: Van Stomme Stress naar Smakkend Succes!

Hervind jouw pad naar meer rust, zelfvertrouwen en plezier.

Minimaal aantal bijeenkomsten voor een rammend resultaat

Maximale aandacht voor jóuw probleem.

Naadloos in te passen in je drukke leven (met een beetje planning 😉 )

Wens

Ben je een professional die alles uit het leven wilt halen? En wil je, in plaats van je te haasten van de ene deadline naar de andere To-do, overzicht en rust in je hoofd en meer ontspanning? En daardoor weer meer plezier in je werk? En ook met je partner, je kids én met jezélf! Waarbij je je fitter voelt, in control én weer kan genieten. Oh ja, en er ook nog beter uit zien?

Schrijf je in voor de 3 maandenboost: Van Stomme Stress naar Smakkend Succes!

lukeicoon

Over Luuk

Hoi, ik ben Luuk. Geboren in 1976, ondernemende man van een werkende vrouw en vader van 3 kleine zoontjes (Valentijn, Jonathan en Julius, 6, 4 en 1 ).
Ik zie veel mensen worstelen met een druk en overvol leven. Ambitieuze mensen, vaak hoogopgeleid zoals ik, die op alle vlakken in het leven willen presteren. Super mooi, maar dat valt niet mee!

Lees verder

Na het jarenlang opdoen van kennis en ervaring heb ik op persoonlijk én professioneel vlak talloze manieren geleerd en ervaren om optimaal te leven. Dat geeft rust, voldoening, vertrouwen en geluk, en dat gun ik iedereen.
In 2005 ben ik afgestudeerd in Bewegingswetenschappen (Psychomotorische Therapie) aan de VU in Amsterdam. In 2009 heb ik de Vitaliteitscoach opleiding van Chivo afgerond. Nu studeer ik Psychologie aan de Open Universiteit. Ik verwacht in 2020 mijn bachelor te behalen. Verder heb ik verschillende coachopleidingen en cursussen gevolgd bij Chivo, Korthagen Opleidingen en Bewezen Effect.

Inmiddels heb ik honderden mensen via workshops en trainingen maar voornamelijk door middel van heel veel persoonlijke coaching begeleid op het gebied van stress, vitaliteit en geluk. Ik zag en zie nog steeds wekelijks velen gelukkiger worden, energieker, blijer, rustiger of zelfverzekerder worden. Iets mooiers is er niet. En dat gun ik jou ook!
Inklappen

Wat komt er aan bod?

Mijn aanpak kenmerkt zich door een resultaat gerichte, oplossingsgerichte en zeer praktische aanpak van het probleem.
In de groepsbijeenkomsten behandelen en bespreken we universele onderwerpen rondom stress management waar iedereen wat aan heeft. Bijvoorbeeld je focus leren vergroten, ontspanningstechnieken, de kunst van keuzes maken, je energie vergroten en mensen durven teleurstellen komen aan bod. Daarnaast is er alle ruimte om jouw uitdagingen met de groep te bespreken en te horen dat vele anderen met jou in hetzelfde schuitje zitten.

Lees verder

Tijdens de individuele sessies wordt het maatwerk pur sang en gaan we aan de slag met specifiek datgene wat jij nodig hebt. Je krijgt persoonlijke tools aangereikt die bij jou passen en we gaan samen jouw unieke ontwikkeling binnen dit traject doorgrondig evalueren en boosten.

Inklappen

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

Wat is stress, en is het alleen maar slecht?

Wat zijn mogelijke oorzaken en wat zijn jóuw oorzaken?

Waar kan je allemaal last van hebben?

Hoe kan je stress eerder signaleren bij jezelf?

Wat kan je doen als je er midden in zit? (ontspanningstechnieken)

Wat kan je doen om het te voorkomen? (stressbronnen tackelen)

Hoe kan je er in het algemeen beter mee dealen (energiebronnen boosten) en een gelukkiger persoon worden?

Wat zijn jouw persoonlijke unieke praktische handvatten om stress duurzaam te kunnen combatten?

Aanbod

In 10 stappen van Stomme Stress naar Smakkend Succes

6 groepsbijeenkomsten van 2,5uur

3 individuele face-to-face coach sessies met mij om echt jóuw probleem te tackelen

Super scherpe prijs van € 690,- incl. BTW

Recente Blogs

Ik vind het super leuk om mijn ervaringen, inzichten en kennis met je te delen. En te horen wat jou bezig houdt! Kijk hieronder welke blog jou aanspreekt, inspireer jezelf en geef een reactie. Hopelijk help ik je een stukje op weg!

Bel me nu

Neem contact met me op voor vragen over hoe jij je beter kan gaan voelen, of voor een vrijblijvende kop koffie!